Ohjeita

OHJEITA ITSEPALVELUPÖYDÄN VUOKRAAJALLE /
                                              INSTRUCTIONS FOR RENTING A TABLE

VUOKRA-AIKA / RENTAL PERIOD
Vuokra voi alkaa mistä viikonpäivästä tahansa ja se on lyhimmillään yksi (1) päivä, kiinniolopäiviä ei lasketa vuokra-aikaan. Vuokra maksetaan aina neljä (4) päivää aikaisemmin ennen kuin pöytäpaikka alkaa. Saatte maksustanne kuitin, jota vastaan saatte kertyneen tuottonne. Kuitista löytyy myös vuokra-aikanne päättymispäivä. Jos haluatte jatkaa, tulee siitä ilmoittaa aina neljä (4) päivää aikaisemmin, mikäli vuokraamanne pöytä on vielä vapaa. Sama koskee myös lopettamista.

Pöytä tyhjennetään päättymispäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Arkisin kello 17.00 mennessä, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 14.00 mennessä. Tavaranne voitte tuoda pöytävarauksenne alkamista edeltävänä päivänä. Tavarat voi tuoda arkisin kello 17.00, lauantaisin ja sunnuntaina kello 14.00.
Perukaa pöytävarauksenne mahdollisimman ajoissa. Kaikkien tavaroiden tulee mahtua omalle myyntialueelle.

The rental period can be as short as one day. You are welcome to bring your items on the day before your rental period starts, Monday to Friday at 5 pm, Saturdays and  Sundays at 2 pm. The table should be emptied on the last day of the rental period, one hour before closing time: Monday to Friday by 5 pm, Saturdays and Sundays by 2pm.

HINTALAPUN TÄYTTÄMINEN / FILLING OUT A PRICE TAG
Huom! Älkää korjatko mitään hintalappuun vaan tehkää aina uusi.

HINTALAPUN ETUPUOLELLE:                                                                         HINTALAPUN TAKAPUOLELLE:

                                    Pöydän numero
   Tuotteen nimi                                                                                                Nimikirjaimet
   Tuntomerkkejä tuotteesta                                                                             Aloitus päivämäärä
                                    Hinta


Hintalaput löytyvät meidän Palvelut-sivuiltamme. Voitte tulostaa ne sieltä.

HUOM! ÄLKÄÄ MYYKÖ TAVAROITANNE SUORAAN ASIAKKAALLE, VAAN KASSAN KAUTTA!!

VASTUU TAVAROIDEN KATOAMISESTA
Emme korvaa kadonneita/varastettuja tavaroita. Vuokraamme hälyttimiä 40 senttiä/tavara ja myymme hälytystarroja 20 senttiä kpl. Tuokaa pienet ja arvokkaat tavarat lasivitriiniin, 1 euro/tavara/vuokra-aika max 1kk. Cd- ja dvd-levyistä sisältö kassalle jos tuote on yli 5euroa.

Kierros kirppiksellä vuokra-aikanne päätyttyä on hyvä tehdä, koska tavaroitanne on saattanut kulkeutua muihin pöytiin.

KYSY KASSALTA,MILLOIN VOI TUODA,isompia tavaroita voitte tuoda takaosassa olevaan tilaan. Esim. pyöriä, vaunuja, huonekaluja ym., jotka eivät mahdu pöytäänne. Niistä menee 25 % palkkio hinnasta. Älkää laittako tavaroitanne käytävälle.

RAHOJEN TILITYS / SALES PROCEEDS
Tilitämme myynnistänne tulleet rahat teille kassakoneen antaman tilityksen perusteella ja teidän tarkistuslaskunne jälkeen. Palautamme myös hintalaput myydyistä tuotteista. Huom! Myöhemmin löytyneitä virheitä emme korvaa!

We pay you your sales proceeds based on the account of the cash register and your own checking calculation. We also give you back the price tags of the sold products.
Please note: We will not compensate you for possible errors found later.

VALVONTA
Käytämme vartionnissa kameravalvontaa ja nauhoittavaa videota sekä ulkopuolisia vartijoita. Lisäksi käytämme hälytysportteja. Ilmoittakaa kassalle heti, jos huomaatte jotain epäilyttävää omalla tai jonkun muun myyntipaikalla.
TULOKSELLISTA MYYNTIÄ!                        VIIHDYTÄÄN YHDESSÄ!